Atletski miting Radovljica 2022

V soboto, 23.4.2022, je v Radovljici potekalo Prvenstvo Slovenije v dolgih tekih in Miting Radovljica 2022. Na tekmovanju je uspešno nastopila tudi ekipa Atletskega društva Posočje. Tolminci so nabrali devet uvrstitev do desetega mesta. Od tega je kar pet atletov stopilo na zmagovalni oder. V tekaških, metalskih in skakalnih disciplinah so tokrat za tolmince uspešno nastopili: Vid Fortunat, Žana in Ajda Sovdat, Nik Črv, Sofia Kanalec, Anuška Gruden, Gaja Sovdat, Adriana Leban, Svit Leopold Fon, Petja Domenih Luketa in Manca Jeklin.

Bližajo se tudi atletska tekmovanja v organizaciji domačega društva. V soboto, 7. maja, bo na stadionu Brajda od 11.00 dalje potekalo Državno prvenstvo v mnogoboju za atlete do 14. leta starosti. V nedeljo, 22. maja, pa Atletsko društvo Posočje pripravlja že 20. Tek in pohod na Tolminski grad. Tokrat z združenimi kategorijami in skupinskim štartom ob 10.30.

Podobni prispevki

Related projects

  • Med tem, ko se je letošnje, za atlete AD Posočje, uspešno tekmovalno leto že zaključilo, so v polnem [...]

    Preberi več
  • V soboto, 15. oktobra, se ja na atletskem stadionu v Tolminu, izvedel praktični del izobraževanja za nove [...]

    Preberi več
  • V soboto, 8.10., je na Športnem parku Brajda, potekal tradicionalni atletski Miting Tolmin. Letos je v zastopstvu [...]

    Preberi več